INTERNET GORI OD KOMENTARA: Vučić došao kod Brnabić na večeru: "U vili Jovanke Broz baškari se Ana, a Aleksandar jede krilca..."

Nije mnogo trebalo da se društvene mreže "užare" od komentara

  • Regija

  • 31. Jul. 2021  31. Jul. 2021

  • 7

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, objavio je na svom Instagram profilu fotografiju sa Anom Brnabić, predsjednicom Vlade Srbije.  Dvojac koji je u samom vrhu srbijanske vlasti  u ležernom izdanju pozirao je u domu predsjednice Vlade, rekonstruisanoj vili koju je nekoć koristila Jovanka Broz.

Vučić je dao kratak opis posjete, te podvukao da je kod Ane došao na večeru.

-Prvi put kod Ane na večeri. Krilca su super. Jedini problem je u tome što Ana, u stvari, ne jede, a ja ne mogu da odolim. Lijep vikend, napisao je Vučić ispod fotografije na Instagramu.

Nije mnogo trebalo da se društvene mreže "užare" od komentara.

-Krilca specijalitet, a pečenje ništa? jedan je od komentara.

-Vučić je mogao i čašu vode da stavi pored krilca, malo da obogati trpezu, drugi je komentar na Twitteru.

-U rekonstrukciju vile koju je nekad koristila Jovanka Broz uloženi su milioni evra naših para da bi u njoj mogla da se baškari Ana Brnabić i da Vučić dolazi da jede krilca!.

-Poznavajući bandu, ne bi me začudilo da su i krilca u tanjuru od neke rijetke, zaštićene, vrste, poručio je jedan korisnik Twittera.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...