ADNAN ŠTETA JE NOVI PREDSJEDNIK KO SDP SARAJEVO: “Nemamo puno vremena i idemo na posao odmah”

Današnji izbor je velika čast ali i mnogo veća odgovornost, rekao je Šteta.

  • Vijesti

  • 31. Jul. 2021  

  • 0

Adnan Šteta aktuelni ministar saobraćaja Kantona Sarajevo izabran je za predsejdnika KO SDP Sarajevo. On se na podršci delegatima zahvalio na svom Facebook profilu:

"Zajedno ćemo izgraditi organizaciju koja će dalje graditi bolju državu, bolji grad i bolju partiju. Znamo kako to uraditi, zajedno mi to možemo, mi smo jedina partija koja ima kapacitet za ozbiljne promjene kakve Sarajevu i Bosni i Hercegovini trebaju i na nama je generacijska obaveza da se suočimo sami sa sobom i sa problemima koje tište naše društvo. Imamo generacijsku obavezu da napravimo krupne korake naprijed.

Današnji izbor je velika čast ali i mnogo veća odgovornost. Nemamo puno vremena i idemo na posao odmah. Dozvolite da moja ali i naša djela govore više od riječi, napisao je Šteta.

Hvala delegatima na podršci i izboru za predsjednika SDP BiH Sarajevo . Zajedno ćemo izgraditi organizaciju koja će...

Objavljuje Adnan ŠtetaSubota, 31. srpnja 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...