VUČIĆ O KRIVIČNOJ PRIJAVI PROTIV NJEGA TVRDI: “Spreman sam da me prikopčaju na tu mašinu..."

"...poligraf, već sam jednom bio, da se vidi da li sam ijednu reč slagao."

  • Regija

  • 03. Avg. 2021  03. Avg. 2021

  • 0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je spreman da bude prikopčan na poligraf povodom navoda o vezi s kriminalnom grupom Veljka Belivuka.

"Danima, iako smo mi bili ti koji smo se suočili sa svim opasnostima suprotstavljanja moćnoj kriminalnoj grupi, ako i s drugima, od Šarića pa nadalje, uspjeli smo, tužba je prihvaćena i, što je najvažnije, da naše ulice oslobodimo kriminalaca", rekao je Vučić.

"Ponosan sam na činjenicu s koliko hrabrosti su sve to izveli BIA i MUP, da postave uređaje za praćenje, uradimo to potpuno samostalno i da nemate nijedan mafijaški pokušaj ubistva u prethodnih sedam mjeseci, koliko je prošlo od njihovog hapšenja", naveo je on. 

Rekao je da je ova mafijaška grupa potekla iz Crne Gore, a da se danima vodi kampanja protiv Srbije. 

"Za mene je neverovatno da svi znaju šta je ova grupa, koja je potekla iz Crne Gore, radila i kakve je monstruozne zločine pravila u savremenoj srpskoj istoriji, a danima se vodi kampanja kako je država u to umešana. Onda slušate i da li će nas saslušati, kao da tužilac i sudije ne znaju šta je istina, i sve to slušate pet dana", rekao je Vučić.

Kako je kazao, onda su odlučili da se unize i da budu saslušani.

"Ja sam spreman da to saslušanje izvedem, da budem prikopčan na tu mašinu, poligraf, već sam jednom bio, da se vidi da li sam ijednu riječ slagao", rekao je Vučić i dodao da vjeruje i da će ministar policije Aleksandar Vulin učiniti isto.

Do te pozicije se, kaže, stiglo, "kada imate političke protivnike sa mnogo para i malo morala", prenosi Pobjeda.me.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...