HOLLYWOODSKI PAR: Harrison Ford i Calista Flockhart odmor provode u Hrvatskoj

Planetarno popularni glumac u društvu supruge stigao je u Dubrovnik, a par je uhvaćen u šetnji gradom.

  • Šareni svijet

  • 07. Avg. 2021  

  • 0

Ljetnja sezona tradicionalno na Jadransku obalu privlači brojne turiste, ali i poznata lica. Brojna slavna imena imala su do sada priliku da uživaju u ljepotama primorja, a Dubrovnik je nezaobilazno mjesto za brojne pripadnike A liste.

I ove godine jedan od najljepših gradova Hrvatske odredište je brojnih zvijezda, a u šetnji Dubrovnikom uhvaćeni su Harrison Ford i njegova supruga Calista Flockhart.

Planetarno popularni glumac u društvu supruge stigao je u Dubrovnik, a par je uhvaćen u šetnji gradom.

Glumac, koji uskoro puni 79 godina, u junu je povrijedio rame snimajući akcionu scenu u novom filmu o pustolovinama Indiane Jonesa te je morao privremeno da prekine snimanje.

Glumac se od povrede još opravlja, a u Dubrovnik je stigao na oporavak i odmor, piše dubrovniknet.hr.

Društvo mu prave sin Liam i supruga, koja se proslavila ulogom Ali Mekbil u istoimenoj, popularnoj seriji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...