BAŠ MU SE NE DA: Slavni američki glumac albanskih korijena razvodi se po treći put…

Unatoč dugogodišnjoj bračnoj idili, ako do razvoda dođe ovo će glumcu biti treći propali brak.

  • Show

  • 08. Avg. 2021  

  • 0

Popularni američki glumac i komičar Jim Belushi (67) zatražio je razvod braka od supruge Jennifer Sloan nakon 23 godine braka, piše TMZ.

U nastavku piše da je glumac zahtjev za razvod podnio ovog petka na losanđeleškom vrhovnom sudu. 

Tri godine ranije, u martu 2018. par je već jednom zatražio razvod braka zbog nepomirljivih razlika. Tada je to zatražila Jennifer, ali nedugo nakon par se pomorio i ostao u braku.

Jim Belushi files for divorce from wife Jennifer Sloan

U braku su od 1998. godine, a imaju i dvoje djece, kćer Jamison (22) i sina Jareda (19).

Unatoč dugogodišnjoj bračnoj idili, ako do razvoda dođe ovo će glumcu biti treći propali brak. Od Od 1980. do 1988. bio je u braku sa Sandrom Davenport s kojom ima sina Roberta (38), a od 1990. do 1992. s Marjorie Bransfield.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...