MOŽETE VIDJETI SAMO JEDNOM: Jeste li isprobali popularnu opciju na WhatsAppu?

Tekst prenosimo sa hrvatskog Tportala.

  • HiTec

  • 23. Avg. 2021  23. Avg. 2021

  • 0

Početkom kolovoza na popularni WhatsApp stigla je opcija koja omogućava da se poslani videi i fotografije vide samo jednom, nakon čega nestaju.

Facebook je ovo najavio i na svom Twitter računu, kazavši kako "konačno možemo poslati fotografiju nove frizure ili šifre za Wi-Fi".

Podsjetimo, ovu opciju aktivirati se može pritiskom na ikonicu s brojem 1 u polju za dodavanje naslova prilikom slanja medija.

WhatsApp pritom napominje kako će fotografija i video nestati iz razgovora nakon što ih primatelj jednom otvori, no upozoravaju da se snimka zaslona još uvijek može napraviti. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...