RATNI ZLOČINAC ŠEŠELJ I MILOMIR MARIĆ "DEMANTUJU" "SLOBODNU BOSNU": “Senad Avdić je poslao svog sina Avdu Avdića da vršlja po Srbiji i traži ratne zločince" (VIDEO)

Šešelj je rekao da on nije iz Sarajeva bježao na Pale u Vatrogasnom vozilu, kao što je pisalo u tekstu u "Slobodnoj Bosni".

  • Mini market

  • 25. Avg. 2021  25. Avg. 2021

  • 7

Tekst Senada Avdića na portalu "Slobodne Bosne" "Zašto Ahilej Vučić nikada neće stići Duška (Nindža) Kornjaču" u kojem je detaljno opisano predratno višednevno vršljanje Aleksandra Vučića, Vojislava Šešelja i Maje Gojković po Sarajevu i okolini, komentirao je jutros ratni zločinac Šešelj gostujući na "Happy TV" kod notornog Milomira Marića

Šešelj je rekao da on nije iz Sarajeva bježao na Pale u Vatrogasnom vozilu, kao što je pisalo u tekstu u "Slobodnoj Bosni". Tvrdio je da u to vrijeme prije rata Vučić nije bio član Radikalne stranke, te da ni on ni Maja Gojković nisu bili pripadnici rezervnog sastava srbijanske Državne bezbednosti. Jedna od većih laži koju je lider Radikala mrtav-hladan izgovorio jeste da je on Vučića "upoznao tek 1993.godine".

No, Milomir Marić je (i) ovog puta nadmašio svog učitelja Šešelja i kazao kako je "Senad Avdić poslao svoga sina Avdu Avdića u Beograd i on je poslije ovog Inzkovog zakona o zabrani negiranja genocida počeo da vršlja, da traži ratne zločince"

Milomir Mariću se ni ovom prilikom nije posrećilo, niti mu se omakla ni približna istina, Senad Avdić nije nu u kakvom srodstvu sa urednikom "Istrage" Avdom Avdićem. Baš kao što ni Marić nije rodbinski vezan sa sinom svoje supruge Vesne Radusinović, od kojeg je, kako se tvrdilo u Beogradu, pozajmljivao garderobu dok je dječak bio u predškolskom uzrastu.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...