I TARIK BI SE UHVATIO ZA GLAVU: Svi se pitaju je li ovo najgore pitanje na „Milijunašu“ ikad?

Na društvenim mrežama gledatelji su se žalili da je pitanje nejasno i glupo.

  • Show

  • 26. Avg. 2021  

  • 0

Gledatelji britanske verzije popularnog "Milijunaša" uputili su salvu kritika autorima kviza nakon što se jedan takmičar suočio sa, kako su opisali, najgorim pitanjem ikad, piše Independent.

U subotnjem izdanju kviza pred kamere se vratio takmičar Glen Bunn, koji je u prethodnoj emisiji tačno odgovorio na pitanje za 32.000 funti. Pitanje koje mu se postavljalo kako bi osvojio 64.000 funti, međutim, pokazalo se veoma teškim.

Voditelj serije Jeremy Clarkson postavio mu je pitanje: "Od dodjele nagrada 2000. godine nadalje Oscara za najbolju glumicu nikada nije osvojila žena čije prezime počinje s kojim od ovih slova?"

Četiri opcije bile su: "G", "K", "M" i "W". Iako se radilo o jako zahtjevnom pitanju, Glen je ponudio tačan odgovor - "G", a večer je završio s osvojenih 120.000 funti.

Nicole Kidman, Frances McDormand i Kate Winslet među glumcima su koje su u spomenutom vremenskom razdoblju dobile Oscara za najbolju glumicu.

Na društvenim mrežama gledatelji su se žalili da je pitanje nejasno i glupo.

“Najgore pitanje koje sam ikada čuo u TV kvizu. Tako mi je drago što je pogodio tačan odgovor ”, napisala je jedna osoba.

Drugi je napisao: "Kakvo glupo prvo pitanje." Neko drugi je opisao pitanje kao "grozno" i "nejasno".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...