OPASNO SE ZAKUHALO: Najavljena krivična prijava protiv Zdravka Krivokapića zbog lažnog…

Ne stišava se bura u Crnoj Gori.

  • Regija

  • 26. Avg. 2021  

  • 0

Savjetnik predsjednika Crne Gore Veselin Veljović angažovao je advokata Nikolu Martinovića da podnese krivičnu prijavu protiv građanina Zdravka Krivokapića zbog lažnog prijavljivanja.

To je za portal Antena M potvrdio advokat Nikola Martinović.

- Iz medija smo saznali da je građanin Zdravko Krivokapić podnio krivičnu prijavu protiv Veselina Veljovića za djelo koje ne postoji. Iz tog razloga, Veselin Veljović me je angažovao i ja sam pokrenuo proceduru prikupljanja dokumentacije kako bi protiv Zdravka Krivokapića kao osobe koja vrši lažno prijavljivanje ljudi koji ne vrše bilo kakva krivična djela, pokrenuli odgovarajući sudski i krivični postupak, pa će on imati priliku da saopšti svoja saznanja u sudnici u odgovarajućem postupku koji ćemo pokrenuti protiv njega - kazao je Martinović.

Podsjetimo, predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić podnio je Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv savjetnika za bezbjednost crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića i bivšeg čelnika Uprave policije Veselina Veljovića zbog, kako je navedeno, krivičnog djela pozivanje na otpor.

Krivokapić je navodno zatražio i hapšenje Veljovića i određivanje pritvora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...