TRENDOVI ZA JESEN: Frizure koje se mogu prilagoditi svakom licu, za koju se odlučiti? (FOTO)

jedan detalj zajednički je gotovo svim frizurama.

  • Žena

  • 27. Avg. 2021  

  • 0

Kakve trendove po pitanju frizura donosi jesensko vrijeme, od mnoštva trendova koji su zavladali 2021. godine odabrali smo tri.

Srećom, ima ponešto za svakoga, ali jedan detalj zajednički je gotovo svim frizurama. Ko hoće biti u trendu zasigurno će se odlučiti za šiške, a evo u kakvim varijantama ćemo ih sve nositi. 

Bob u stili 90-ih

Bob, izgleda, uvijek pronalazi nove načine da održi popularnost. Ovaj put nije se odmaknuo daleko od svog klasičnog izdanja. Dužine je poput klasičnog, osim što ponešto gubi na svom izvornom obliku sprijeda. Više podsjeća na kampanje Calvina Kleina 90-ih i pravi je nostalgični podsjetnik na to razdoblje. Stručnjaci ga još nazivaju i androgenim bobom.

Uvjerljive šiške

Ovo je bila velika godina za šiške, a da ne odlaze iz mode pokazuje i predstojeći jeseni trend. Zavjesa šiške koje su iz stvar 2021., razvijaju se sada u još dramatičnije, strogo rezane šiške. Stručnjaci kažu kako se mogu prilagoditi bilo kakvom obliku lica, a mogu se nositi na razdjeljak, a stranu ili kako već želiš!

Moderne 'fudbalerke'

Među najkontroverznijim trendovima kada je riječ o frizurama zasigurno su fudbalerke, a ove jeseni bit će savršen izbor za one koji njeguju dramatičniji look. Ako baš želiš nositi ovaj vrući trend, poznati stilisti ipak naglašavaju kako se ne mora raditi o ekstremnoj verziji frizure već o inačicama kod kojih je najvažnije da održavaju teksturu kose živom, piše 24sata.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...