POSLANICA DPS-a PRIVEDENA NA SRBIJANSKOJ GRANICI: Sekulić navela razlog - "Nastavak progona svih koji su glasali za ..."

Sekulić je kazala da je objasnila policajcima da je na put krenula zbog smrtnog slučaja u porodici, te da je u istom neseseru sa tabletama bila i pumpica za astmu, te da je posrijedi ništa drugo do nastavak progona svih poslanika koji su glasali za usvajanje Rezolucije o Srebrenici.

  • Regija

  • 07. Sep. 2021  07. Sep. 2021

  • 0

Poslanica Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore Dragica Sekulić (42) privedena je sinoć na graničnom prelazu Špiljani jer je policija u njenom prtljagu pronašla tablete - bromazepam.

Srpsko tužilaštvo je tereti za - posjedovanje droge.

Sekulić je Vijestima kazala da je objasnila policajcima da je na put krenula zbog smrtnog slučaja u porodici, te da je u istom neseseru sa tabletama bila i pumpica za astmu, te da je posrijedi ništa drugo do nastavak progona svih poslanika koji su glasali za usvajanje Rezolucije o Srebrenici.

"Vidjeli su da sam bila u crnini. U istom neseseru gdje je bilo 6 tableta brromazepama bila je i pumpica za astmu. Riječi nemam", kazala je ona.

Nakon zadržavanja od četiri sata, policija je poslanicu DPS Dragicu Sekulić i O.B. pustila na slobodu, navodi Antena M.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...