„RADE NA NESTANKU RS-a, PO PRINCIPU NESTANKA HERCEG-BOSNE…“: Bivši glasnogovornik SNSD-a širi paniku, za sve optužuje...

Da situacija u Dodikovim redovima izmiče kontroli svjedoči i objava bivšeg glasnogovornika SNSD-a Rajka Vasića.

  • Mini market

  • 11. Sep. 2021  

  • 2

-Kvisling je bio predsjednik marionetske norveške Vlade, potčinjen Hitleru i Nacistima. Dakle, nije radio na nestanku Norveške. Samo je podveo pod Naciste. Opozicija Srpske, sa Sarajevom i Zapadom, radi na nestanku Republike Srpske. Po principu nestanka Herceg Bosne. Već deceniju i po to dokazuje. Policiju su doveli do predaje. Jedva smo je spasili. Sada, listom se zalažu za razgovor sa Schmidtom, koji ne može da bude priznat za Visokog Predstavnika jer nije proceduralan. Šta to, praktično, znači, to o Razgovoru kako bi se prevazišla kriza.

Znači, priznanje OHR-a kao glavnog vladaoca nad Republikom Srpskom. Priznanje Zapada. Koji se otvreno predstavio, i prije Rata i nakon Dejtona, kao ukopnik Srba i Republike Srpske. OHR nikada ništa nije uradio za Republiku Srpsku. Sve protiv Republike Srpske. Ni za BiH, sve za Sarajevo i za muslimane. Opozicija Srpske, sada, kao i proteklih 15 godina, radi za muslimane Sarajeva. Znači, Potčinjavanje Sarajevu. OHR sve radi za Sarajevo. OHR je prethodnica Unitarizma Sarajeva koje ono provodi i pokušava da ga dovrši nad Srbima. Jer je nad Hrvatima to učinjeno, piše, između ostalog, na svom blogu bivši glasnogovornik SNSD-a Rajko Vasić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...