VUČIĆEV BOT POKAZAO VRHUNAC POLTRONSTVA VELIKOM VOĐI: "Borko, želim da Đilas, Marinika i ti obolite od raka" (FOTO)

"Vi ste najveće zlo koje je vladalo Srbijom do 2012", napisao je Vlajković

  • Regija

  • 11. Sep. 2021  11. Sep. 2021

  • 0

Lideri Stranke slobode i pravde posetili su danas Kruševac, gdje u razgovarali sa građanima i održali konferenciju za štampu. Njihova posjeta nije se dopala jednom od botova SNS Aleksandru Vlajkoviću, koji je na Twitteru iznio monsturuozne kletve i uvrede upućene Borku Stefanoviću, Mariniki Tepić i Draganu Đilasu, piše portal Direktno.rs.

"Neko je kao bot ovog režima spreman da ovako kune i mrzi. Režim je podijelio ovaj narod kao niko prije. Kruševac je moj grad kao i svih građana koji vole Srbiju, a ne vašu mafiju. Miševi, nisu me šipke zaustavile, pa neće ni vaše nepismene prijetnje. Pobijediće vas narod Srbije", napisao je zamjenik predsjednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović, podijelivši jezive kletve i uvrede koje je Vlajković uputio liderima SSP-a.

"Borko, Kruševac nikada neće biti tvoj grad, budi uvjeren u to. Toliko te mrzim, da ti želim da oboliš od raka i tebi i Đilasu i Mariniki. Vi ste najveće zlo koje je vladalo Srbijom do 2012", napisao je Vlajković, koji je očigledno mrzio i časove srpskog jezika s obzirom na (ne)pismenost iskazanu tekstu.

Ukoliko pristupite nalogu pomenutog Vlajkovića, možete vidjeti isključivo uvrede i psovke koje pomenuti upućuje liderima opozicije, i to najčešće Mariniki Tepić i Draganu Đilasu.

alt

Ostim toga, mogu se vidjeti i hvalospjevi upućeni predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Vlajković nije zaobišao ni portal Direktno.rs, nazvavši nas "fašističkim izdajničkim medijem koji se finansira iz budžeta građana Srbije"(?).

alt

Evo dokle je srpsko društvo dovedeno zahvaljujući svakodnevnom linču i lažima koje SNS preko svojih medija plasira građanima Srbije. Politiku su pretvorili u obračun, a politčko sučeljavanje u mržnju, kletve i uvrede.

Danas su spremni da kunu i mrze, a ko zna na šta će sve biti spremni sutra kada konačno padnu s vlasti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...