REAGOVAO PODGORIČKI ODBOR ĐUKANOVIĆEVOG DPS-a: "Gradonačelnika Podgorice napao je poznati šovinista i nasilnik, a Mandićev DF još jednom..."

Kako su istakli, stanovnici Balabana i Zete su pristojni i civilizovani ljudi.

  • Regija

  • 11. Sep. 2021  

  • 0

Iz podgoričkog odbora Demokratske partije socijalista oglasili su se povodom današnjeg napada na gradonačelnika Ivana Vukovića tokom njegove posjete zetskom selu Balabani.

"Odbor DPS Glavnog grada snažno osuđuje današnji sraman i kukavički napad, zetskoj i široj javnosti, poznatog šoviniste i nasilnika, Momčila Kukuličića na gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića. Aktivisti i funkcioneri DF su još jednom pokazali svu nemoć pred rezultatima i odnosom koji gradonačelnik i Glavni grad imaju prema Zeti od početka mandata", navode oni.

Kako su istakli, stanovnici Balabana i Zete su pristojni i civilizovani ljudi.

"Ipak, pravu riječ i zahvalnost za impozantni kompleks u Balabanima, danas su izrazili civilizovani mještani kao i naši najmlađi sugrađani koji predstavljaju većinu u Zeti. I upravo će ta pristojna, civilizovana i kulturna većina odnijeti ubjedljivu pobjedu nad primitivizmom i šovinizmom na izborima koji se održavaju u maju naredne godine", navode oni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...