KONJEVIĆ OGOLIO STVARI DO KRAJA: "Nema nikakve sumnje da je Vučić bio duboko involviran u cijelu priču oko ustoličenja. Na kraju, on je to i priznao..."

Većinski dijelovi vlasti u Crnoj Gori su na istom zadatku, udaljavanja od ključnih vrijednosti EU i NATO, promjeni građanskog koncepta, rušenja sekularizma i pretvaranja Crne Gore u jednu od provincija osmišljenog ,,srpskog sveta“, kazao je Konjević.

  • Regija

  • 12. Sep. 2021  

  • 0

Što slabija i što više posvađana Crna Gora biće lakši ,,plijen“ i bolje će poslužiti imperijalnim interesima ,,srpskog sveta“. Razaranje građanskog bića Crne Gore čak više nije ni skrivena, već otvorena agenda najvećeg dijela vlasti – kazao je u intervjuu "Pobjedi" Raško Konjević, predsjednik SDP-a i poslanik u parlamentu Crne Gore.

-Nema nikakve sumnje da je Vučić bio duboko involviran u cijelu priču oko ustoličenja. Na kraju, on je to i priznao u nedjelju ujutru objašnjavajući da je Vlada, za njega druge države, mijenjala odluke. A kako bi on to mogao da zna osim ako nije bio direktno involviran. Njegova “umiješanost” nije bila samo u završnoj fazi kod donošenja odluke da se ono desi na onakav, rekao bih, nedostojan način, helikopterskim desantom, već od samog početka, a sve sa jasnim ciljem da se tim činom pokuša dodatno podijeliti i destabilizovati Crna Gora.

Većinski dijelovi vlasti u Crnoj Gori su na istom zadatku, udaljavanja od ključnih vrijednosti EU i NATO, promjeni građanskog koncepta, rušenja sekularizma i pretvaranja Crne Gore u jednu od provincija osmišljenog ,,srpskog sveta“.

Cetinjska dešavanja su samo jedan u nizu događaja koji je usmjeren na realizaciju tih ciljeva, kazao je predsjednik SDP-a Crne Gore Raško Konjević za "Pobjedu".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...