OVA VOZILA NIKO NE ŽELI: Pogledajte kako izgleda parkiralište sa 3.000 BMW-a i Minija koje niko nije vozio!

Očigledno se BMW-u nije isplatilo popravljati čak 3.000 automobila, odnosno štete su bile toliko da je bilo jednostavnije zaboraviti na cijelu pošiljku.

  • Auto

  • 14. Sep. 2021  

  • 0

Prije šest godina kanadske vlasti opozvale su 3.000 vozila navedenih proizvođača. Od 2015. ti automobili su parkirani u blizini Vancouvera i ne miču se. 

Navodno su mnoga vozila duže vrijeme bila izložena stajaćoj i slanoj vodi u ulaznoj luci u Halifaxu. Zbog toga postoji opasnost od kvarova kao što su malfunkcije elektroničkih sustava. Očigledno se BMW-u nije isplatilo popravljati čak 3.000 automobila, odnosno štete su bile toliko da je bilo jednostavnije zaboraviti na cijelu pošiljku.

Jedino rješenje je bilo ostaviti ih na parkiralištu i zaboraviti na njih…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...