NOVALIĆA GLEDALO VIŠE OD 300 HILJADA GRAĐANA: "Sve kritike i sugestije sam isprintao i..."

Obećavam vam da ću dati svoj maksimum da za vaše probleme pronađem rješenje i na tom putu se neću umoriti

  • Društvo

  • 14. Sep. 2021  14. Sep. 2021

  • 0

Premijer FBiH Fadil Novalić je putem svog facebook profila građanima zahvalio na gledanju, pitanjima i porukama na njegovom prvom javljanju uživo preko ove stranice. Njegovo javljanje pratilo je preko 300 hiljada gledatelja.

- Hvala vam na povjerenju dragi građani. Ovaj broj je prevazišao sva moja očekivanja.

Osim toga, dodao je kako je sva pitanja i sugestije isprintao te njihovim iščitavanjem dobio jasniju sliku o društvu i problemima s kojim se ono suočava.

- Trudiću se da svako naše naredno druženje bude bolje. Obećavam vam da ću dati svoj maksimum da za vaše probleme pronađem rješenje i na tom putu se neću umoriti, rekao je Novalić.

Hvala vam na povjerenju dragi građani. Ovaj broj je prevazišao sva moja očekivanja. Hvala vam na komentarima,...

Objavljuje Fadil NovalićUtorak, 14. rujna 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...