PREDMET PODSMIJEHA: Kako se Stevandić na svečanosti “srbovanja” u Beogradu snašao, pogledajte detalje (VIDEO)

U trenutku kada se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pozdravljao sa zvaničnicima Srpske, Stevandićeva umišljenost da je važan došla je do izražaja što su zabilježile i tv kamere u direktnom prijenosu.

  • Mini market

  • 16. Sep. 2021  

  • 0

Nenad Stavandić, predsjednik Ujedinjene Srpske i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH s kompenzacione liste SNSD-a, voli da se trpa i tamo gdje mu nije mjesto.

Tako je bilo i sinoć u Beogradu na manifestaciji, održanoj povodom zajedničkog praznika - Dana jedinstva, slobode i nacionalne zastave, gdje se "utrpao" baš do zvaničnika iz Republike Srpske, kako bi se predstavio da je među najvažnijim ljudima iz političkog vrha s ovu stranu Drine.

Međutim, njegova ambicija da se nađe baš uz sami vrh Republike Srpske, a time i Srbije, dovela ga je do toga da je postao predmet podsmjeha na društvenim mrežama.

U trenutku kada se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pozdravljao sa zvaničnicima Srpske, Stevandićeva umišljenost da je važan došla je do izražaja što su zabilježile i tv kamere u direktnom prijenosu, navodi BNTV.

Kako je to izgledalo pogledajte:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...