PRISJEO MU ČOVIĆEV ROĐENDAN: Radončić biranim riječima govorio o predsjedniku HDZ-a BiH, a onda je sve „pokvario“ Mektić…

Lider SBB-a Fahrudin Radončić bio je gost na rođendanu predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića.

  • Mini market

  • 17. Sep. 2021  17. Sep. 2021

  • 4

Na istom rođendanu bio je prisutan i Milorad Dodik, te ministar vanjskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman.

Na pitanje novinara da prokomentira rođendanu kod Dragana Čovića, Fahrudin Radončić je rekao:

“Gospodin Čović je slavio rođendan i on je pozvao goste koje je htio. Smatram da bošnjačke političke ličnosti, bilo ko da je u pitanju, trebaju da odu na takav rođendan. To što je došao gospodin Dodik i što je došlo do razmjene rečenica mene i njega, pa smo se složili da ne kvarimo atmosferu za rođendan. Gospodin Čović je imao toliko korektnosti, kad su me svi Bošnjaci otpisali kao kriminalca, došao me je posjetiti u pritvor. Zašto mu ne bih otišao na rođendan“, kazao je Radončić.

Nije dugo trebalo čekati na odgovor još jednog bivšeg ministra sugurnosti Bosne i Hercegovine Dragana Mektića.

-Pa, je li iko častan i pošten bio na tom rođendanu“, upitao je Mektić Radončića!?

Podsjetimo, Slobodna Bosna“ je izvijestila o skandalu u Mostaru, kada je Milorad Dodik na Čovićev rođendan stigao helikopretom koji je bio „parkiran“ na stadion Pod bijelom brijegom.

Detaljnije pročitajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...