OGLASIO SE ZAMJENIK DIREKTORA BOLNICE: Marina Tucaković je...

...u ekstremno lošem stanju, to nije zbog korone već zbog maligne bolesti.

  • Estrada

  • 17. Sep. 2021  17. Sep. 2021

  • 0

Marina Tucaković u utorak je hospitalizovana u KBC Dragiše Mišović gdje joj je pružena puna ljekarska njega i nalazi se pod budnim okom ljekara.

Pored teške maligne bolesti sa kojom se bori već godinama, koronavirus je dodatno pogoršao njeno zdravstveno stanje.

alt

Prema riječima profesora doktora Peđe Savića, zamjenika direktora KBC “Dragiša Mišović”, ona je i dalje u životnoj opasnosti.

-Negdje sam pročitao da je Marina skinuta sa respiratora, žena je u ekstremno teškom stanju prvenstveno zbog svoje maligne bolesti, a covid je samo dodatno pogoršao situaciju. Ženu u takvom stanju bi i grip odnio a posebno ovako nešto. Ona je i dalje respiratono nestabilna, sa metastazama na plućima i koronom… Na odjeljenju intenzivne negdje je, životno ugrožena. Intubirana je kada je primljena u bolnicu i priključena na respirator, sa maksimalnim protokom kiseonika. Iz ove kuće sigurno niko nije dao informaciju da je Marina van životne opasnosti jer to nije istina. Žena je u ekstremno lošem stanju, to nije zbog korone već zbog maligne bolesti. Kada sam je vidio… Žena ne liči na sebe, istopila se, nema 40 kilograma – rekao nam je za “Kurir” doktor Savić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...