VASKOVIĆ DOBIO NOVE PRIJETNJE SMRĆU: Iza svega stoje „grobari“ Republike Srpske…

Banjalučki novinar ponovo je dobio otvorene prijetnje smrću, tvrdi da zna ko se krije iza svega.

  • Mini market

  • 19. Sep. 2021  

  • 0

Grobari zdravstva i Republike Srpske, prestravljeni hapšenjem i pritvaranjem njihovih ličnih kriminalca Branislava Zeljkovića, Dragana Dubravca, Slavka Bojića i Saše Markovića, pogrešno su se potpisali ispod teksta “Dragan Dubravac je Najveća Zvjerka koju je uhapsio Bajić: Dubravac zna sve o prljavim poslovima u zdravstvu Dodika, Škrbića, Stanetića, Stankovića, Markovića, jer je bio njihov glavni igrač za pljačku stotina miliona KM” na mojoj FB stranici, piše Slobodan Vasković.

Umjesto da se potpišu kao Mile Trofrtaljka, Skot Trofrtaljka ili, pak, Ranko Trofrtaljka, ostavili su komentar pod imenom “Mica Trofrtaljka”.

Mica Trofrtaljka: “E moj Vaskoviću kako ćeš lako ostati bez te tvoje glave. Nećeš se moći sakriti u Australiju da odeš”, stoji u komentaru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...