„SVE SE ZNA, OVO JE JAVNA TAJNA…“: Vojin Mijatović otkrio nove detalje jednog od najvećih skandala u Republici Srpskoj…

Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović poslao je novu poruku iz Banje Luke.

  • Politika

  • 19. Sep. 2021  

  • 3

Vojin Mijatović se oglasio nakon novog skandala u Republici Srpskoj, otkrivajući detalje kriminala u koji su upetljani i pojedini bh. političari.

Kriminal u zdravstvu RS-a traje već decenijama, neka tužilaštvo samo pogleda papire u projektima: Rekonstrukcija KBC-a(Vamed), Korea 2, Hemodijaliza- Fresenius i doći će do istih imena kao i kod korona kriminala ali i mnogih jačih imena, poručuje Mijatović te nastavlja:

"Neka Tužilaštvo samo baci pogled na tendere oko inzulina sve ove godine i opet ćemo doći do istih imena i firmi! Farmaceutsko-politička mafija se enromno obogatila u oba entiteta, pitanje je samo imaju li tužilaštva kredibilitet da sve pokrenu ili su sastavni dio mafije", poručuje Mijatović.

Ovo su samo neki projekti od mnogih, sve se zna, postoje i papiri i dokazi, sve je javna tajna, samo je pitanje imamo li pravosudni sistem ili je dio režima, zaključuje Mijatović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...