BURNE REAKCIJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Gorica Dodik sramotnim objavama uzburkala duhove, a onda se „ukazao“ Dragan Mektić

Kćerka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Gorica Dodik, iznijela je na Twitteru niz uvreda na račun gradonačelnik Banje Luke, Draška Stanivukovića.

  • Mini market

  • 27. Sep. 2021  

  • 1

"Evo budale, pa kažu ćuti i pusti! Sram te bilo, go**o jedno lažljivo bezobrazno, ti si smradu koristio smrt jednog momka da bi se probio u politici, tvoje optužbe tada na račun ovog čovjeka su ugrozile njegovu porodicu", napisala je Gorica Dodik, nakon što je Stanivuković objavio snimak Dodika na kome govori zašto firma TGT nije imala potrebne dozvole za uvoz kisika.

"Meni su djeca kući iz škole dolazila sa pitanjima 'jel deda ubio Davida? U školi pričaju rekao Draško'. Zbog tvojih laži ćes odgovarati, smeće jedno bolesno, gade jedan. Nemaš porodicu i ne znaš šta znači kada nekoga za ovo optuzuješ, Bog ćete kazniti, ja ću te prokleti. Dosta mi je više, neću da trpim ništa ni jedne sekunde, gdje si se liječio majstore prije par godina, što o tome ne pričaš. Što ne pričaš kakve je tvoj otac traume nanosio djeci u čije je kuće upadao sa oružjem po Banjaluci", napisala je, između ostalog Gorica Dodik.

Nakon ove objave uslijedile su brojne reakcije. Dodikovoj kćerki odgovorio je i Draško Stanivuković, njenu objavu komentirao je i Nebojša Vukanović, a rečenicu-dvije napisao je i bivši ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić.

„Intelektualno dno. Ti ćeš prokleti njega, a vas već proklinje narod“, poručio je kratko Dragan Mektić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...