"OKTOBAR JE POD GREBENOM...": Meteorolog Nedim Sladić najavio nove vremenske prilike u Bosni i Hercegovini

U Bosni se danas prognozira oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost.

  • Vijesti

  • 27. Sep. 2021  

  • 0

 U jutarnjim satima i veći dio prijepodneva u Bosni s kišom i lokalnim pljuskovima.

Poslijepodne slabi lokalni pljuskovi su mogući ponegdje na istoku Bosne i na krajnjem jugoistoku Hercegovine. Jutarnja temperatura od 9 do 15, na jugu do 18, a dnevna od 12 do 18, na jugu od 22 do 27 °C.

O vremenskim prilikama koje su pred nama oglasio se i bh. meteorolog Nedim Sladić.

"Ako je suditi po američkom CFS-u, oktobar je pod grebenom. Zlatni i topliji. Europski centar za srednjoročnu prognozu vremena (ECMWF) je suprotnog stava. Neke stvari tek trebaju očito da se iskristališu, a dosta toga diktiraju i sami uragani u Atlantiku", poručio je Sladić na Facebooku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...