RATNI ZLOČINAC VOJISLAV ŠEŠELJ POZIVA NA RAT: "Jedan srpski helikopter bi polupao sva vozila ROSU za..."

Šešelj kaže da je jedini način za izlazak iz trenutne krizne situacija na Jarinju da se Albanci vrate na početne pozicije.

  • Regija

  • 27. Sep. 2021  27. Sep. 2021

  • 8

Osuđeni ratni zločinac i predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, gostujući na Happy TV, izjavio je da su Albanci spremali uslove za novu "Oluju" na Kosovu i Metohiji.

Ipak, Šešelj kaže da se sada Albanci kolebaju, jer su "svjesni da će Srbija iskoristiti svoju kompletnu vojnu moć da spriječi novi egzodus Srba".

"Oni bi sad da se situacija smiri, ali krivicu prebacuju i na srpsku i na albansku stranu, što mi ne smijemo dozvoliti", rekao je Vojislav Šešelj.

Ratni zločinac je izjavio, u jutarnjem programu Happy TV, da jedan srpski helikopter ima takvu vatrenu moć da bi sva vozila ROSU polupao za 15-20 minuta.

Šešelj kaže da je jedini način za izlazak iz trenutne krizne situacija na Jarinju da se Albanci vrate na početne pozicije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...