VUČIĆ USPIO DA BUDE PRVI U EVROPI: Srbija najgora po broju novozaraženih

Njegov san se ispunio... Ma kakva Njemačka, Rusija, Francuska ili Italija! Vučić je prvi u Evropi!

  • Regija

  • 28. Sep. 2021  

  • 0

Predsjednik Srbije već duže vremena ima patološku želju da po nečemu bude prvi u Evropi. Jedino u čemu je uspio je da Srbija u odnosu na broj stanovnika u ponedeljak 27. septembra zvanično postane prva broju novozaraženih na starom kontinentu - i to ubjedljivo prva, piše portal Direktno.rs.

alt

Katastrofalna epidemiološka situacija posljedica je neodgovorne politike Vlade Srbije i ponašanja Kriznog štaba koji je praktično prestao da postoji.

Da li će biti novih odlikovanja? Ili će uskoro odgovarati svi koji su odgovorni za hiljade mrtvih koji su izgubili živote zbog nesposobnosti Vučićeve vlasti da vodi računa o javnom zdravlju?

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...