KRIMINALAC IZ KAVČKOG KLANA PAO U BANJA LUCI: Boravio u stanu direktora UKC-a Vlade Đajića!

Štura vijest u domaćim medijima da je juče u Banjaluci uhapšen državljanin Slovenije A. Š. i da je kod njega pronađen revolver i droga marihuana prošla je gotovo neopaženo.

  • Hronika

  • 29. Sep. 2021  29. Sep. 2021

  • 0

Kako saznajemo juče je u Banjaluci uhapšen Alen Škrijelj, porijeklom iz Crne Gore sa prebivalištem u Ljubljani, koji je, prema tim tvrdnjama, pripadnik kavčanskog klana, jedne od najozloglašenijih kriminalnih grupa u regionu, prenosi BN televizija.

Štura vijest u domaćim medijima da je juče u Banjaluci uhapšen državljanin Slovenije A. Š. i da je kod njega pronađen revolver i droga marihuana prošla je gotovo neopaženo.

Kako saznajemo, riječ je o Alenu Škrijelju, porijeklom iz Crne Gore sa prebivalištem u Ljubljani, koji je, prema tim tvrdnjama, pripadnik kavčanskog klana, jedne od najozloglašenijih kriminalnih grupa u regionu.

Prema tom izvoru, ovo mu nije bio prvi put da boravi u Banjaluci, ni njemu,ali ni ostalim pripadnicima tog kriminalnog klana.

Ono što je, kako tvrdi naš izvor, posebno zanimljivo jeste da je ta osoba odsjela u Banjaluci u jednom od stanova direktora UKC-a Vlade Đajića.

Takođe, prema tom izvoru, "veza" i logističar sigurnog boravka ovog, kako navode, kriminalaca u Banjaluci je Milan Ćurlić Ćurla, prvi saradnik Vlade Đajića, koji ga je i zaposlio (Ćurlića) na UKC Republike Srpske.

Ćurlić se, prema tim izvorima, više puta dovodio u vezu sa ozbiljnim krivičnim djelima što je skandal samo po sebi.

Đajiću, očito, nisu bili dovoljni redovni "poslovi" i nabavke na UKC, između ostalog, i sumnjivog kiseonika po naduvanim cijenama, nego se sa Ćurlićem upustio i u pružanje usluga "štek" stanova za najopasnije kriminalce regiona.

U svakom slučaju javnost mora da zna sve o ovome, ali, kako tvrdi naš izvor, umjesto otvorene istrage direktor Policije RS Siniša Kostrešević je upotrijebio sav svoj autoritet da slučaj "zataška".

Škrijelj je, kako saznajemo, danas deportovan iz BiH, a time je nestala i opasnost za Đajića i Ćurlića da pruže informacije policiji otkud sumnjivi likovi pronalaze "utočište" baš kod njih.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...