BORENOVIĆ NAJAVIO DODIKOV KRAJ: Prijetio i zatvorom za pripadnike režima

Borenović je nabrojao brojne afere u koje je uključena vlast uključujući i one vezane za nabavku medicinskog kisika, ali i respiratora.

  • Vijesti

  • 02. Okt. 2021  

  • 0

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović govorio je na početku demonstracija u Banjoj Luci koje su organizovale opozicione partije nezadovoljne vlašću SNSD-a i drugih vladajućih stranaka.

Borenović je naglasio kako ovim demonstracijama i opozicija i građani trebaju pokazati kako je došlo vrijeme da se pobijedi zlo i tiranija režima SNSD-a.

"Želimo slobodnu Banju Luku, idemo prkosno i hrabro. Zajedno sa svojim narodom hoćemo da pobijedimo zlo i režim, tiraniju i konačno pokažemo da ovo može biti slobodna zemlja", rekao je Borenović.

Nakon toga, Borenović je nabrojao brojne afere u koje je uključena vlast uključujući i one vezane za nabavku medicinskog kisika, ali i respiratora.

"Da im ne padne na pamet da kupuju respiratore za 15 hiljada KM, a prodaju za 150 hiljada svome narodu. Da im više nije palo na pamet da guše medije, slobodu govora. Nestalo je prošlo vrijeme i zato ćemo im sada reći da je dosta više", naveo je Borenović.

Na kraju svoga obraćanja, Borenović je naglasio kako će u narednoj godini "otjerati" vladajući režim.

"Danas se ovdje svi zaklinjemo vama da ćemo u narednih godinu otjerati nenarodni režim, poslati ih u političku prošlost, ali i u zatvore jer tamo im je i mjesto. Tačno za godinu je dan odluke, kada odlučujemo da li otići ili ostati. Da li živjeti u mraku ili svjetlosti. Ili oni ili mi", zaključio je Borenović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...