MIRKO ŠAROVIĆ REAGOVAO NA IZVJEŠTAJ MUP-a RS O PROTESTU OPOZICIUJE U BANJA LUCI: "Naručen je..."

On kaže da je još od juče poslijepodne jasno da SNSD uz pomoć javnog servisa pokušava da umanji razmjere opozicionog skupa.

  • Politika

  • 03. Okt. 2021  03. Okt. 2021

  • 0

Predsjednik SDS, Mirko Šarović optužio je banjalučku policiju da je javnosti prezentovala naručeni izvještaj o broju građana na sinoćnjem protestu na Trgu Krajine, prenosi Srpskainfo.

Naručeni policijski izvještaj kojim se govori o navodnom broju prisutnih, neprofesionalno izvještavanje RTRS i arogantne izjave Milorada Dodika o našim jasnim zahtjevima sa protesta, ne mogu da umanje činjenicu da se juče u Banjaluci desio narod koji neće posustati dok se naši zahtjevi ne ispune, istakao je Šarović.

On kaže da je još od juče poslijepodne jasno da SNSD uz pomoć javnog servisa pokušava da umanji razmjere opozicionog skupa.

"Tome se pridružio i MUP kroz izvještaj o broju prisutnih na skupu. Sve rade da minimalizuju narodne zahtjeve iznesene na skupu kao i činjenicu da se juče desio jedan od najvećih protesta u Banjaluci u proteklih nekoliko godina", tvrdi Šarović.

Laž je, kaže on, jedina konstanta ovog režima što potvrđuje i činjenica da do sada nisu pružili niti jedan konkretan niti validan odgovor na brojne dokaze o kriminalnim radnjama i isporukama tehničkog gasa bolnicama u Republici Srpskoj.

Šarović ističe da je bolje za vlast da umjesto što pokušava da minimalizuje skup, počne da radi na realizaciji zaključaka koje su lideri opozicije i građani juče iznijeli na Trgu Кrajine.

"Očekujemo i uključenje BN televizije u MUP i ostavke ključnih ljudi zdravstva prema rokovima koje smo juče isporučili vlasti. U protivnom, protesti će se nastaviti pa će režim opet morati lažima da zavarava sam sebe jer narod više ne može", naveo je Šarović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...