ĐUKANOVIĆEVA DPS ŽUSTRO REAGOVALA: "Vlada Crne Gore koja broji svoje zadnje dane pokušava diskreditovati Đukanovića izmišljenim aferama..."

Bošković je poručio da su fabrikovane afere po ko zna koji put su sredstvo za diskreditaciju predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

  • Regija

  • 03. Okt. 2021  

  • 0

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković reagovao je nakon što su premijer Zdravko Krivokapić i vicepremijer Dritan Abazović pozdravili rad NVO MANS i pozvali tužilačke organe da ispitaju navode o aktivnostima predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Bošković je poručio da su fabrikovane afere po ko zna koji put su sredstvo za diskreditaciju predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

“Kad se broje zadnji dani ove Vlade koja je najgora u istoriji Crne Gore, onda se pokušava zadnjim trzajem spasiti što se spasiti ne može. Fabrikovane afere po ko zna koji put su sredstvo za diskreditaciju predsjednika Crne Gore i svih nas koji ukazujemo na pogubnu politiku Vlade”, naveo je Bošković na Tviteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...