JADRANKA KOSOR NIKAD OŠTRIJE: "Eno ga ALEKSANDAR VUČIĆ u Sloveniji. Hoće li pričati kako je SLAVIO ZLOČINCA Mladića ili kako je s PUŠKOM ŠETAO iznad opkoljenog SARAJEVA”

...ili će pričati kako je 1995. u Glini urlao da to nikada neće biti Hrvatska, napisala je Jadranka Kosor.

  • Mini market

  • 06. Okt. 2021  06. Okt. 2021

  • 1

Bivša premijerka Republike Hrvatske Jadranka Kosor komentarisala je prisustvo predsjednik Srbije Aleksandara Vučića Samitu šefova država i vlada iz redova Evropske narodne partije (EPP).

Ona je na svom Twitter nalogu napisala: “Eno ga Vučić na sastanku EPP-a u Sloveniji. Hoće li im pričati kako je slavio zločinca Mladića ili kako je s puškom šetao iznad opkoljenog Sarajeva ili kako je 1995. u Glini urlao da to nikada neće biti Hrvatska. Europske vrijednosti, ne?! Shame!”

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...