MILO ĐUKANOVIĆ O OSNIVANJU FIRME VAN GRANICA CRNE GORE: “Nisam uradio ništa…”

Đukanović je u Sloveniji, gdje se održava Samit Evropska unija – Zapadni Balkan odgovarao na navode međunarodnih istraživača o slučaju Pandora papiri.

  • Regija

  • 06. Okt. 2021  

  • 0

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je da nije uradio ništa nezakonito kada je osnovao firmu van granica Crne Gore 2012. godine i pozvao tužilaštvo da ispita cijeli slučaj.

Đukanović je u Sloveniji, gdje se održava Samit Evropska unija – Zapadni Balkan odgovarao na navode međunarodnih istraživača o slučaju Pandora papiri.

"Na tu temu ne bih imao ništa novo da kažem, u odnosu na ono što sam kazao timu istraživačkih novinara, koji se bavio tom temom, i ono što je bilo saopštenje mog Kabineta nakon što je ta, još jedna u nizu afera, lansirana. Po mom uvjerenju, riječ je o još jednoj konstrukciji, još jednoj iskontruisanoj aferi, koja treba da posluži za domaće političke potrebe i koja će sigurno, veoma brzo, voditi urušavanju reslova autoriteta njenih autora i koja će voditi njihovoj potpunoj kompromitaciji", rekao je Đukanović u Kranju, prenosi Antena M.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...