SUSRET BAKIRA IZETBEGOVIĆA I GRADONAČELNIKA BIHAĆA: Tema sastanka bila je...

...podrška Gradu Bihaću pri realizaciji određenih projekata od državnog i federalnog značaja, u prvom redu izgradnja aerodroma u Bihaću i magistralne cestovne infrastrukture na području grada Bihaća, te nezaobilazna tema migrantskog pritiska s kojim se Bihać suočava.

  • Vijesti

  • 11. Okt. 2021  11. Okt. 2021

  • 2

Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić danas se u Sarajevu sastao sa Bakirom Izetbegovićem, predsjedavajućim Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsjednikom Stranke demokratske akcije.

Tema sastanka bila je podrška Gradu Bihaću pri realizaciji određenih projekata od državnog i federalnog značaja, u prvom redu izgradnja aerodroma u Bihaću i magistralne cestovne infrastrukture na području grada Bihaća, te nezaobilazna tema migrantskog pritiska s kojim se Bihać suočava.

Izetbegović je izrazio vlastitu podršku nastojanjima vezano za izgradnju aerodroma u Bihaću kao projekta iza kojeg mora stajati Federacija BiH i država BiH, te najavio intenziviranje projekata sa viših nivoa vlasti na području Grada Bihaća.

Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić danas se u Sarajevu sastao sa Bakirom Izetbegovićem, predsjedavajućim Doma naroda...

Objavljuje GRAD BIHAĆPonedjeljak, 11. listopada 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...