BOJA KOJA ODMARA: Kate Middleton ponovo zablistala u kaputu koji je nosila prije deset godina (FOTO)

Zelena boja, baš kao i crvena, Kate odlično stoji, a zeleni komadi postali su česti u njezinoj garderobi.

  • Žena

  • 15. Okt. 2021  16. Okt. 2021

  • 0

Ako se koga može nazvati kraljicom ‘reciklaže‘, onda je to definitivno buduća engleska kraljica.

Svaki njezin potez, pa i u modi, promišljen je u detalje jer Kate očito ne trpi greške. Tako je za jedan događaj ponovno isfurala divan kaput koji je u posljednjih deset godina nosila čak nekoliko puta.

Poznato je da Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea, voli i nekoliko puta nositi komade koje je već nosila u raznim prilikama. Tako pokazuje da to što je dio kraljevske porodice i može sebi priuštiti ama baš sve ne znači da treba gomilati odjeću. Jer, stil se ne nalazi u novim krpicama, već u sposobnosti da kombiniramo ono što već imamo.

Zato ne čudi što je buduća kraljica za posjetu londonskim vrtovima Kew u sklopu događanja Generation Earthshot obukla vibrantno zeleni kaput koji je nosila još prije sedam godina. Naime, zelena je jedna od trenutno najpopularnijih boja, a to zna i Kate koja pomno pazi što će odjenuti i trudi se da odjeća prati događaj i lokaciju na koju ide.

Zeleni kaput kreacija je poznatog brenda Erdem, a ovoga puta nosila ga je na Zara zeleni pulover i crne hlače na crtu s blagim trapezom. U svečanim prilikma najčešće nosi salonke, a crni model potpisuje Emmy London. Od detalja nosila je Cartier sat i naušnice Patrick Mavros Haka.

image 

Zelena boja, baš kao i crvena, Kate odlično stoji, a zeleni komadi postali su česti u njezinoj garderobi. Erdem kaput prvi put je nosila 2014. tokom njene kraljevske turneje po Novom Zelandu. Tada je kaput nosio cijeli outfit jer je zamijenio haljinu, a kombinirala ga je s crnim salonkama i crnom clutch torbicom.

image 

Ponovno ga je odjenula 2016. kada je s princom Williamom bila u posjeti bolnici St. Thomas u Londonu. I tada ga je nosila uz crne dodatke, no čini se da nije imala obavezne najlonke, piše Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...