OTMICA O KOJOJ BRUJI CIJELI SVIJET: Oteto 17 američkih misionara sa članovima porodica, krenuli su prema aerodromu...

Američko veleposlanstvo na Haitiju nije odgovorilo na zahtjev za komentar o otmici, navodi se u izvještaju.

  • Svijet

  • 17. Okt. 2021  

  • 0

Sedamnaestero američkih kršćanskih misionara i članova njihovih obitelji u subotu su oteli članovi bandi u glavnom gradu Haitija Port-au-Princeu, izvijestio je u subotu "New York Times" pozivajući se na službenike sigurnosti te karipske države.

Misionari su oteti iz autobusa koji je krenuo prema zračnoj luci kako bi ostavili neke članove grupe prije nego što nastave na drugo odredište na Haitiju, navodi se u izvještaju pozivajući se na lokalne dužnosnike.

Porast nasilja bandi potjeralo je tisuće ljudi iz svojih domova i omeo gospodarsku aktivnost u toj siromašnoj zemlji. Nasilje se povećalo nakon atentata na predsjednika Jovenela Moisea u srpnju i potresa u kolovozu u kojem je poginulo više od 2.000 ljudi.

Američko veleposlanstvo na Haitiju nije odgovorilo na zahtjev za komentar o otmici, navodi se u izvještaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...