POTPUNO IZVAN KONTROLE: Bijesni Jose Mourinho vrištao na sudiju i unosio mu se u lice, ali sve je bilo uzalud (VIDEO)

Sudija Orsato je pokazao na bijelu tačku i nije priznao gol Romi što je Mourinho popratio divljanjem i unošenjem u lice četvrtom sudiji.

  • Sport

  • 18. Okt. 2021  

  • 0

Juventus je sinoć pobijedio Romu u derbiju osmog kola Serije A golom Keana iz 16. minute uprkos tome što je Vučica u 44. imala penal za izjednačenje koji je razbijesnio goste iz Rime i njihovog trenera Josea Mourinha.

Chiellini se okliznuo i poklonio loptu gostima, Abraham se sjurio prema golu, Danilo ga je zaustavio, a u nastavku akcije lopta je stigla do Mkhitaryana kojeg je srušio Szczesny.

Sudija Orsato je pokazao na bijelu tačku i nije priznao gol Romi što je Mourinho popratio divljanjem i unošenjem u lice četvrtom sudiji.

Stvar je bila još gora po Romu budući da je Szczesny odbranio penal Veretoutu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...