OŠTRA REAKCIJA VOJINA MIJATOVIĆA: “I mene je Srpkinja rodila, MOJA MAJKA JE BIH, Milorad DODIK JE velika SRAMOTA” (VIDEO)

Naglasio je da svi koji su za Bosnu i Hercegovinu stanu na jednu stranu. 

  • Vijesti

  • 18. Okt. 2021  18. Okt. 2021

  • 1

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH na konferenciji za mediji komentirao je aktuelna politička dešavanja u našoj državi i retoriku i poteze koje radi član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik

"Zna se zašto smo došli u ovakvu situaciju. Bez obzira kako sve izgledalo, treba istaći da od rata u BiH neće biti ništa", poručio je Mijatović. 

"Čuo sam da je Dodik pjevao Srpkinja je mene majka rodila i mene je Srpkinja rodila, moja majka je BiH, Milorad Dodik je velika sramota. On treba da bude smijenjen. Gospodin Dodik nema para u svom budžetu za trasu autoputu kamo li za formiranje oružanih snaga. To su šuplje priče.

Naravno, on mora ići do kraja i svjestan je da će ići do kraja. Apelujem na međunarodnu zajednicu, oni su se i po kafanama družili, zašto sada ćute. A mi, tek ćemo još uraditi sve, a zna se zašto imamo ovakvu situaciju", poručuje Mijatović. 

Naglasio je da svi koji su za Bosnu i Hercegovinu stanu na jednu stranu. 

"U BiH imamo Milorada Dodika i Dragana Čovića koji sad šuti", podvukao je Mijatović, piše RS.

Naglasio je da su RS-u stali iza pokreta za Bosnu i Hercegovinu. "Dočekat ću u Banjoj Luci svakoga ko je za Bosnu i Hercegovinu. Nema nazad, mi moramo zajedno", kazao je Mijatović između ostalog.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...