NAKON ŠTO JE NOVALIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU S VRANJEM, REAGOVAO MAŠIĆ: "Fadile, prvo pomozi sebi, a onda i..."

"...svima nama."

  • Politika

  • 22. Okt. 2021  22. Okt. 2021

  • 2

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić sastao se danas sa Edinom Vranjem, bivšim visokim dužnosnikom Federalne uprave policije, koji je prije nekoliko dana pušten na slobodu iz pritvora u Srbiji.

Novalić je nakon sastanka objavio na Facebook-u da je "neizmjerno sretan što je Edin Vranj konačno u svojoj domovini".

"Edine, ovo druženje mi je potvrdilo da si ljudska veličina. Drago mi je što sam bio u mogućnosti da pomognem insanu kao što si ti. Znaj da ti uvijek stojim na raspolaganju. Ovo je samo početak borbe za heroje koji su nepravedno privedeni. Ali to je borba u kojoj ćemo pobijediti, jer imamo gazije kao što je Edin Vranj na našoj strani", naveo je Novalić u opisu zajedničke fotografije s Vranjom koju je objavio na svom Facebooku.

Na tu objavu reaogvao je šef Kluba SDP-a u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH Damir Mašić poručivši: "Da nije žalosno bilo bi smiješno!".

"Fadile, prvo pomozi sebi, a onda i svima nama i povuci se sa pozicije premijera sa koje nas gotovo sedam godina svakodnevno unesrećuješ. Stisni petlju i uradi to sam, jer tvoja stranka nema ni petlje ni kuveta to da uradi", poručio je Mašić.

(Oslobođenje) 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...