DODIK SE INATI: "Idemo na sjednicu da podržimo inicijativu da se smijeni..."

"..neodgovorni ministar odbrane BiH Sifet Podžić."

  • Politika

  • 25. Okt. 2021  25. Okt. 2021

  • 6

"Odjednom sada hoće da razgovaraju, a mi nećemo. Hoćemo razgovarati sa svima, osim sa Šmitom. Sa Šmitom ne želim razgovarati ni u formi privatnog lica. Dok god Šmit ne bude imenovan u Savjetu bezbjednosti Ujedinjenih nacija, za nas nema nikakav legitimitet", istakao je Dodik.

On je pojasnio i da će srpski predstavnici prisustvovati Parlamentarnoj skupštini BiH samo iz jednog razloga.

"Idemo na sjednicu da podržimo inicijativu da se smijeni neodgovorni ministar odbrane BiH Sifet Podžić. To je poruka i lideru SDS-a Mirku Šaroviću i ostalima iz opozicije kako to izgleda, ako hoćeš nešto da uradiš, a da od njih nešto očekuješ", dodao je Dodik, prenosi ATV.

Dodik se zahvalio koalicionim parterima koji stoje na braniku RS-a.

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...