SUPRUGA ALECA BALDWINA OGLASILA SE PRVI PUT NAKON STRAŠNE NESREĆE: “Nemoguće je riječima..." (FOTO)

"Slomljeno srce. Gubitak. Podrška," napisala je Hilaria.

  • Show

  • 25. Okt. 2021  25. Okt. 2021

  • 0

Supruga Aleca Baldwina, Hilaria, oglasila se po prvi put nakon kobne nesreće koja se dogodila na snimanju filma 'Rust' tokom koje je život izgubila snimateljica Halyne Hutchins, a režiser Joel Souza zadobio prostrijelne rane te je u postu na Instagramu napisala kako je "u šoku te slomljenog srca zbog tragične nesreće." "Moje srce je uz Halynu. Njezinog supruga. Njezinog sina. Uz njihovu porodicu i voljene. I uz moga Aleca. Kaže se 'nema riječi' jer je nemoguće izraziti šok i bol o tako tragičnoj nesreći. Slomljeno srce. Gubitak. Podrška," napisala je Hilaria u objavi na svom Instagram profilu. 

 Ta objava potaknula je i neke poznate osobe da joj u komentarima ostave poruke podrške. "Čuvamo Halynu, njezinu porodicu i Aleca i njegovu porodicu u našim srcima', objavila je Katie Couric. Rosie O’Donnell napisala je kako 'šalje ljubav' dok je glumica Melanie Griffith napisala: "Šaljem vam svima ljubav. Čuvam vas u svom srcu." 

Ovaj Hilarijina objava bio je njezin prvi javni komentar otkako je njezin suprug, Alec Baldwin upucao i usmrtio snimateljicu Halyne Hutchins na setu western filma 'Rush 'u New Meksiku, kada je dobio pravi pištolj s pravim metkom, piše Tportal.hr.

  alt 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...