DENIS ZVIZDIĆ POTVRDIO: Sjednica će biti održana, Christian Schmidt se obraća...

Vidjećemo da li će se kolege iz RS-a pojaviti, kazao je Zvizdić

  • Vijesti

  • 26. Okt. 2021  

  • 1

Predsjedavajući Predstavničkog doma BiH Denis Zvizdić obratio se javnosti.

“Što se tiče zahtjeva visokog predstavnika usvojen je zaključak da će sjednica biti održana u četvrtak 28.10. sa početkom u 12 sati. Visoki predstavnik će imati priliku da se obrati zastuopnicima Zastupničkog doma iznese svoje viđenje aktuelne političke situacije i strategiju svog daljeg rada i djelovanja u BiH. 

Vidjećemo da li će se kolege iz RS-a pojaviti. Njihovo pravo i obaveza je da pristuvuju sjednicama Predstavničkog dima, za koju primaju najveće plate u BiH. Po ko zna koji put pozivam kolege iz RS da prisustvuju, rekao je Zvizdić, piše N1.

Kolegiju nisu prisustvovali predstavnici iz RS, a ranije su rekli da neće biti ni na sjednici na kojoj će se obraćati Schmidt.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...