VIJEST KOJA ĆE MNOGE OBRADOVATI: Mišo Kovač izašao iz bolnice, pa se zaputio u...

Mišo je iz bolnice otišao u Podstranu.

  • Estrada

  • 26. Okt. 2021  

  • 0

Mišo Kovač je izašao iz bolnice nakon što je proveo nekoliko dana na Odjelu za plućne bolesti u KBC Split.

"Izašao je iz bolnice, osjeća se dobro. Hvala svima na brizi, najvažnije mi je da je dobro. Znam da je panika uvijek u pitanju kad je riječ o njemu, ali razumijem", rekla je njegova kći Ivana Kovač za Dalmatinski portal.

Mišo je iz bolnice otišao u Podstranu gdje je prije odlaska u bolnicu zbog respiratornih problema snimao spotove za četiri hita.

Mišo je prije nekoliko dana objavio spot za pjesmu "Čuvajte mi pismu" s albuma Budi čovjek dobre volje iz 1999. godine. To je prvi od četiri nova spota koje je pjevač snimio krajem septembra ove godine u Podstrani.

Osim za ovu pjesmu, Mišo je snimio i spotove za "Ostala si uvijek ista", "Ako me ostaviš" i "Najljepše su oči moje majke", koji bi uskoro također trebali ugledati svjetlo dana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...