NAKON HITNE HOSPITALIZACIJE STANJE NIJE DOBRO: Otkriveno od čega boluje legendarni pjevač Mišo Kovač…

Mišo je posljednji put u bolnici završio u oktobru ove godine kada je također nekoliko dana morao provesti na Odjelu za plućne bolesti KBC-a Split.

  • Estrada

  • 27. Nov. 2021  

  • 1

Legendarni Mate Mišo Kovač u srijedu je hitno hospitaliziran.

Kako doznaje Dalmatinski portal, potvrđena mu je upala pluća na splitskoj Pulmologiji, ali stanje nije zadovoljavajuće.

Mišo je u bolnici testiran i na koronavirus, a rezultat je bio negativan, no upala pluća se razvija.

Mišo je u bolnici završio nakon što je dva dana imao visoku temperaturu, a hitna je pomoć po njega došla u Strožanac gdje živi sa suprugom Lidijom.

"Ne mogu pričati, nisam dobro", kratko je poručila njegova supruga Lidija za Slobodnu Dalmaciju.

O njegovom se stanju oglasio i menadžer Ivica Bubalo koji s legendarnim pjevačem već godinama surađuje.

"U bolnicu ne puštaju nikoga, tako da ne znam kakva je trenutna situacija, čekam da mi se javi njegova kći Ivana. Pretpostavljam da mu je ponestalo zraka. Mišo je zadnjih 20 dana uživao u kući u Podstrani. Njemu je trebalo svježeg zraka, morskog zraka. U Zagrebu on nije mogao izaći van", izjavio je Ivica za 24 sata.

Mišo je posljednji put u bolnici završio u oktobru ove godine kada je također nekoliko dana morao provesti na Odjelu za plućne bolesti KBC-a Split.

Prije dvije godine je zbog respiratornih problema bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća. Samo nekoliko dana prije toga, održao je koncert pred 12.000 ljudi u Spaladium areni.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...