U DOBROJ FORMI: Kraljica Elizabeta se povukla sa UN-ovog klimatskog samita, ali je viđena...(FOTO)

Kraljica (95) je viđena sama u zelenom Jaguaru koji koristi za prijevoz svojih korgija

  • Show

  • 01. Nov. 2021  

  • 0

Kraljica Elizabeta II. viđena je za volanom automobila u dvorcu Windsoru, javili su britanski mediji, čime je ublažena zabrinutost za njezino zdravlje nakon što je na preporuku ljekara propustila COP26 čiji je domaćin Velika Britanija.

Kraljica (95) je viđena sama u zelenom Jaguaru koji koristi za prijevoz svojih korgija, saopćio je tabloid Sun uz naslov: "Dobro je".

Kraljica se povukla s UN-ovog klimatskog samita na kojemu su se u ponedjeljak u Glasgowu okupili svjetski lideri, nakon rijetke objave o njezinim zdravstvenim problemima.

image Kraljica Elizabeta II  

Buckinghamska palača objavila je krajem oktobra da je kraljica provela noć u privatnoj londonskoj bolnici radi "preliminarnih pretraga".

Kraljica se brzo vratila službenim dužnostima i odradila nekoliko audijencija putem video veze.

No, potom je odustala od očekivanog pojavljivanja na večernjem prijemu za uzvanika COP26 u Glasgowu na preporuku liječnika da se odmori, navela je Buckinghamska palača, prenosi Jutarnji.hr. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...