URNEBESNE TWITTER REAKCIJE NA DOČEK KRIVOKAPIĆA U SRBIJI: "Anu Brnabić da dočeka Mima Karadžić u kupaćim gaćama..."

Činjenica da crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića nije dočekala Ana Brnabić već ministar Branislav Nedimović i to u farmerkama izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama.

  • Regija

  • 02. Nov. 2021  02. Nov. 2021

  • 2

Brnabićku da sačeka Mima Karadžić u kupaćem: Tviter reakcije na farmerke Nedimovića

Činjenica da crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića nije dočekala Ana Brnabić već ministar Branislav Nedimović i to u farmerkama izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama. Uz opštu ocjenu da je takav doček nedopustiv i sraman, na mrežama su uslijedili i prijedlozi ko i kako treba da sačeka premijerku kada uzvrati posjetu Crnoj Gori. piše podgorički Standard.

Jedan od prijedloga dao je advokat i član Skupštine slobodne Srbije Božo Prelević koji je shodno potezu srpskih vlasti ironično predložio kako treba da izgleda "uzvratna posjeta".

"Predlažem premijeru Crne Gore gospodinu Zdravku Krivokapiću da u uzvratnoj posjeti delegaciju Srbije dočeka glumac Mima Karadžić u kupaćim gaćama", napisao je Prelević.

I marketinški stručnjak Voja Žanetić imao je svoje viđenje situacije.

Kratko je prokomentarisao: "Ono kad je trenerka na pranju“.

Fotografiju susreta Krivokapića i Nedimovića u farmerkama na crvenom tepihu, prokomentarisao je lider Demokratske stranke i bivši srpski ambasador u Crnoj Gori Zoran Lutovac.

"Predsjednika Vlade Crne Gore dočekao je ministar poljoprivrede u izblijedjelim farmerkama. Sramota. Ali ne za Crnu Goru, sramota za Srbiju“, naveo je Lutovac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...