GOSTA IZGURAO IZ KADRA: Vučić poželio dobrodošlicu Krivokapiću, poručio da Srbija i Crna Gora moraju…

Zvanični sastanci Krivokapića sa Brnabić i Vučićem predviđeni su za danas.

  • Regija

  • 03. Nov. 2021  

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić napisao je na svom instagram profilu da su on i premijarka Srbije Ana Brnbabić sinoć poželjeli dobrodošlicu premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću koji je ranije jučer doputovao u dvodnevnu zvaničnu posjetu Srbiji.

„Uveren sam da Srbija i Crna Gora mogu i moraju bolje da sarađuju, kako na političkom nivou tako i na polju ekonomije“, napisao je Vučić, uz fotografiju..

Zvanični sastanci Krivokapića sa Brnabić i Vučićem predviđeni su za danas.

 

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić stigao je jučer u prvu zvaničnu posjetu Beogradu, ali uz „skroman“ doček bez medijske propraćenosti na aerodromu „Nikola Tesla“ gdje ga je sačekao ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović, neformalno odjeven, što je već izazvalo negodovanje u dijelu crnogorske javnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...