POSJETA SRBIJI PUNA GAFOVA, CRNA GORA BRUJI O NOVOM: Krivokapića umjesto Zdravko, potpisali kao…(FOTO)

Twitteraši su odmah reagovali i opisali to kao ponižavanje crnogorskog premijera i države Crne Gore.

  • Regija

  • 03. Nov. 2021  03. Nov. 2021

  • 0

Posjeta premijera Zdravka Krivokapića Srbiji puna je gafova. Nakon što ga je jučer dočekao ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović u farmericama, danas se desio novi gaf.

Krivokapić je umjesto Zdravko na jednom mediju "potpisan" kao Ranko Krivokapić.

Twitteraši su odmah reagovali i opisali to kao ponižavanje crnogorskog premijera i države Crne Gore.

Inače, nakon jučerašnjeg gafa ministra Nedimovića javnosti se obratila i Ana Brnabić, premijerka Srbije. 

"Moja je greška zato što je premijera Crne Gore trebalo da dočeka ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, ali se on zadržao u Atini i u poslednjem trenutku smo odredili ministra Nedimovića da dočeka premijera. On često prekrši dres kod, to nije nešto čemu pridaje posebno pažnje. Zaista nije bilo zle namere u svemu tome", rekla je Brnabić 3. novembra na zajedničkoj konferenciji za novinare sa Krivokapićem.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...