NEOBIČAN OGLAS: Softverska kompanija iz Mostara zapošljava penzionere

Kako su istakli u objavi na Facebooku, ne radi se o grešci, oni stvarno traže penzionere.

  • Ekonomija

  • 12. Nov. 2021  

  • 0

Jedna mostarska IT kompanija u potrazi je za penzionisanim inžinjerima za praksu u njihovoj fabrici.

Kako su istakli u objavi na Facebooku, ne radi se o grešci, oni stvarno traže penzionere.

Zadatak penzionera će biti da u ovoj firmi provedu dvije sedmice, svaki dan po četiri sata, da se upoznaju s procesima, izučavaju nove tehnologije, druže s mladim inžinjerima i podijele s njima svoje priče, savjete i ideje.

Kažu i kako su u potrazi za inžinjerima i poslovođama koji su nekad radili u fabrikama u kojima se proizvodilo, poželjno metaloprerađivačka industrija, ali ne isključuju ni ostale.

"Bio to 'Soko', 'Aluminij' ili neka druga kompanija s naših prostora, ili čak izvana. Bitno je da trenutno živite na području Mostara i da imate relevantno iskustvo", kažu oni.

Kompanija je navela i da obezbjeđuje penzionerima prevoz, značajnu novčanu naknadu, topli obrok, kao i šansu da se prisjete mladosti, piše Klix.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...