MELIKA MAHMUTBEGOVIĆ, OTVORENO: "SDA će pobijediti na izborima u Sarajevu, naši najveći neprijatelji su..."

Ona je prokomentarisala i nedavno održane lokalne izbore u Kantonu Sarajevo.

  • Mini market

  • 13. Nov. 2021  13. Nov. 2021

  • 4

Sinoćnja tribina Stranke demokratske akcije održana je u Kino Sali JU KSC Vogošća, uz prisustvo građana Vogošće, članova i simpatizera SDA. Uvodničari na tribini bili su Edin Smajić, potpredsjednik OO SDA Vogošća i načelnik općine, Melika Mahmutbegović, potpredsjednica SDA BiH i potpredsjednica FBiH, te Safet Softić, potpredsjednik SDA BiH i delegat u državnom parlamentu BiH.

O atmosferi susreta s građanima i direktnom kontaktu govorila je Melika Mahmutbegović. Ona je prokomentarisala i nedavno održane lokalne izbore u Kantonu Sarajevo.

“Ove tribine su posjećene i izuzetna su poruka. Daju mi stvarnu sliku. Mi i SDA smo sigurni izborni pobjednici naredne godine u Sarajevu. Kada vidim našu organizaciju i iskustvo koje smo stekli, ja u to ne sumnjam. Pokušali su da nas iznutra poljuljaju, da oslabe i uzdrmaju SDA. Rade to s razlogom. Znaju da je razbijanje i rasturanje SDA kraći put za secesiju. Ali znajte da će SDA i njen bošnjački narod prepriječiti taj put! Naši najveći neprijatelji često su unutar nas samih. To pokazuju ovi udari”, kazala je Mahmutbegović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...