HARIS ZAHIRAGIĆ O SLUČAJU PREMINULE DJEVOJČICE: "Svi zajedno moramo tražiti odgovornost" (VIDEO)

Povodom ovog slučaja oglasio se i Haris Zahiragić, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo.

  • Mini market

  • 14. Nov. 2021  14. Nov. 2021

  • 2

Malena Džena, čija sudbina je potresla cijelu Bosnu i Hercegovinu, preminula je. Ovu vijest potvrdio je preko Facebook profila njen otac Muris Gadžun.

Povodom ovog slučaja oglasio se i Haris Zahiragić, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo.

alt

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Danas smo primili vijest da je mala princeza, Džena Gadžun, preselila. Molim Gospodara da roditeljima podari snagu i sabur, a ona je, siguran sam, na boljem mjestu nego što je ovo u kojem očito ništa nije sveto…

U petak smo održali press konferenciju, a na kojoj smo govorili o slučaju male Džene – video u prilogu.

Isti dan sam pisao i status na tu temu.

Pozivao sam kolege iz Skupštine, iz svih političkih partija, da napravimo front koji će se obračunati sa devijacijama koje su dovele do ove tragedije.

Nažalost, do danas se većina nije odazvala, a nadam se da ipak hoće.

Ovo ne smijemo politizirati, ali moramo svi zajedno tražiti odgovornost, a i urediti sistem na način da se nikome ovakvo nešto ne ponovi.

Na narednoj sjednici Skupštine, ali i na svakom drugom relevantnom mjestu, insistirat ćemo na svim odgovorima, stoji u objavi Zahiragića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...